Din coltu' mintii..

Je me vide de moi-meme - Jean Favre

Dupa cum bine simtiti sau nu, ne aflam in plina campanie feelingoasa, care mai de care incearca sa-si stoarca creierii cu mesaje cat mai crestine si pacifiste, 1. who cares, 2. atat de fals, let me understand, ce rost are sa dai un mesaj ce clar l-ai luat de pe net cu urari ce sigur nu le impartasesti sau intelegi, si nu ma refer la persoane ce se vad relativ des, ci acele persoane pe care le-ai intalnit la un moment dat sau le vezi din obligatie. Si uite cum dupa un an intreg apare un mesaj din asta ce se vrea a-ti topi inima. Amuzanta situatie, cum toate meschinariile sunt eliminate asa dintr-o data si te napadeste o dragoste interminabila pentru semenii tai. Nu degeaba se spune "Jesus saves" :)...Urmeaza continuarea, hippiotii de ocazie asteapta nerabdatori un raspuns la fel de cristalin si "omenesc"...apoi sarbatorile sunt o reusita. Uite dom'ne ca ma m tine minte...n-as fi crezut..Si cum bunatatea cereasca se coboara in sufletele si inimile lor incep sa bea si sa manance ca porcii, odata terminate zilele de curatare (recomand Vanish) se reiau activitatile obisnuite: stirile de la ora 5 ??

People, bagati un ochi la True Blood (serialul) - asta pentru cei care nu l-au descoperit pana acum, mi-a placut la nebunie. Din pacate are doar un sezon a cate 12 episoade, dar prin vara apara continuarea..
Spre final, ce sa va zic...somn de voie zilele astea !
Dream on..

1 comentarii:

  Ada

28 decembrie 2008 la 10:12

A primit si busse unul cu "spiritul pacii si mor of that stuff ;facuse o fata...Bine mai, hai ca sunt curioasa cum e cu True Blood, dar dupa ce termin cu DeathNote :)(true, i am an anime addict)