Fade..

7 octombrie...aproape 8.

Calm, exact ca un rebus...
Rutina se spala in acelasi lighean uzat, ii ofera siguranta unei neveste ascultatoare.
Niciun semn de vreun val...marea e linistita, tacuta, simti cum iti scurtcircuiteaza muschii, iti devoreaza golul, nu te doare..te adanceste si mai mult in...siguranta !!! Unde sunt furtunile ?? teama, stresul, palmele ude, timpul prea putin, singuratatea dulce, tragedia, suferinta sfarsita in acceptare..testele...
Nu vreau sa fie BINE, acel bine molcolm ce ma doboara little by little..
Orele se scurg inutil de placut..
No purpose, no game, no appetite..just a fuckin serene way..
Tsunami, come n get me..

Why ?


Arizona Dream Soundtrack - In the deathcar
Windir - Byrjing

3 comentarii:

  Ada

8 octombrie 2008 la 00:01

"Unde sunt furtunile ?? teama, stresul, palmele ude, timpul prea putin, singuratatea dulce, tragedia, suferinta sfarsita in acceptare..testele..."

iti zic eu unde sunt ...la mine...de o saptamana numai in uragane o tin.Ma simt ca Dorothy in casuta ei luata de vartej...numai ca nu mai aterizez odata sa omor vrajitoarea...:P As face schimb...casuta,vartejul, vrajitoarea pentru un pic de rutina,de calm, de cer senin.

  RipRideSchizo

9 octombrie 2008 la 09:20

hehe..avem nevoie de toate, dar se pare ca nu reusim sa le echilibram..si nu ma refeream doar la job..ci la toata ideea de a face ceva, de a fi util, lancezeala in exces provoaca ganduri aiurea si selfesteem. Poop si nu uita sa respiri, nu poate fi chiar atat de tiranic ! Si vrajitoarea o sa moara, doar asa-i in poveste !!! :)

  RipRideSchizo

9 octombrie 2008 la 09:21

lowselfesteem *