Dezgust / Wankers

Introducere....cel mai prost weekend ever !
De ce draq nu va puneti calus ? Asta e...gura bate curu..
Se pare ca majoritatea oamenilor nu se simt bine daca nu barfesc mai mult sau mai putin, trist ca nu o fac cu clasa..Taranoi sunt in toate mediile si ii recunosti imediat pentru ca sunt galagiosi din toate punctele de vedere. O alta categorie aparte sunt misoginii, ii macina ca poti face acelasi lucru ca si ei si dau din gura mai rau ca niste pitzipoance. Tu nu vrei sa ai de-a face cu ei, din pacate ei da...doresc cu tot dinadinsul sa-ti atraga atentia.
Se simt puternici daca jignesc, fac mistouri ieftine, nu-ti trebuie prea mult creier ca sa inventezi glume de frustrati. Avea cineva la status chestia asta si mi-a placut, "don't let the stupid judge you.." Ar mai fi cei care se cred atotstiutori, nu trebuie sa te agiti prea mult, doar nu poti sa ai dreptate, ce naiba...se cred foarte inteligenti atunci cand iti aduc 70 de mii de argumente si toarna strambaturi de zor, culmea eu stiam ca oamenii inteligenti nu sunt aroganti sau cinici, impartasesc ceea ce stiu cu caldura si sunt modesti, stiu sa se comporte frumos chiar si cu tzatza Floarea, subliniez - nu se cred superiori. Bine, aici e vorba de stil (intelepciune), greu de dobandit dupa cum se vede. Cam atat, ar fi mult mai multe de spus...poate altadata, si-asa le-am facut prea multa publicitate :) !

Mi-e dor de Ada... She makes me feel good ! Kisses zana ! :)

1 comentarii:

  Ada

28 iulie 2008 la 09:07

Ok..who are the bastards?!?Societatea e plina de wankers si eu sunt scarbita pana la refuz de oameni care se cred superiori oricui, oameni "inteligenti" care de fapt nici macar nu stiu ca nu-i frumos sa iti stergi nasul cu maneca!Oneori sunt satula de oameni...punct!Si atunci gasesc o carte buna,o melodie buna, un film bun care sa nu ma lase sa ma afund in starea de rahat, rahat in care altii scurma si se balacesc mai tare decat orice porc!Treaba lor..stii cum e vorba aia "u are what u eat"...fiecare digera ce ii place.Nu pot decat sa spun pofta buna.
P.S. si mie mi-e dor de tine si numar zilele pana sambata :) kiss & hug