I ain’t quite a ready for walking..

Nervozitati acide si boceli stupide, cam asa arata o scurta descriere a unui complexat societal.

De la diversele aberatii sau mai degraba - "sa flatulam putin din gurita", extragem persoane ce "si-au ingrijit" de-a lungul anilor plantatii de papadie in loc de a incerca autostrada oportunitatilor..Hai sa spunem ca esti setat sa nu vezi mai mult decat propria ograda, dar macar taci din gura - Things your mama never taught you...
Continuam prin a descrie diversi umblatori si ajungem la ??? bingo! egocentristii!!!
Cred ca toata lumea s-a aflat in situatia in care respectivul nu se mai opreste din lins propria imagine pan ce nu mai ramane pic de "jeg". Problematic e atunci cand esti un bun ascultator, implicit tolerant, damn! nu le mai tace gura. Acum depinde de stare, fie ti-e lehamite si te gandesti la ale tale sau iei atitudine si le tai macaroana.
Urmatoarea categorie ma scoate din minti! Muierile care se victimizeaza si fac pe copilitele, cand de fapt sunt pline de - scuzati expresia "spume". Revin la memoria fiecaruia prin expresii in genul: - sunt o neajutorata, dar de fapt vreau sa fiu prima-n linie..STOP - se bat cap in cap. Cum spuneam, atat de firave si de blajine, ce-i mai amuzant, unii chiar musca momeala:))))))
Totusi si naivitatea are o limita..si se prinde omu de idealul abscons al personajului. People=shit & me - the smartest. Oh, so funny :), parca merge o punga de popcorn.
E de ajuns o plimbare si dai peste diverse(i)..Nu-i asa ca-i fascinant? Fauna bucuresteana ne incanta tot timpul ochii, dispusa sa ingretoseze si marginalizeze explemplarele cu pic de simt..
Sa domneasca haosul !!! sa macelarim tot ce ne sta in cale, era retardului nu e departe...( idiocracy) Hahah, asta mi-a amintit de ceva, la un moment dat aveam un clip pe youtube si tot primeam commenturi dezaprobatoare de la americani, da, recunosc pozele din el le cam terfeleau natiunea. Ceea ce n-am inteles, de ce sa te basici tu pentru greselile din sfera politica. De exemplu noi, n-avem nicio vina ca "liderii sunt de cacat", ok se ridica problema ca noi i-am votat. Dar cand din toate relele alegi raul cel mai mic stii clar ca nu te va astepta un viitor infloritor, sa nu mai punem problema ca suntem reprezentati de tigani. Asta nu ne face pe toti gandaci ce trebuie rapusi la prima vedere. Revenind la commenturile alea, dc n-a pus unul problema altfel. Sa recunoasca ca nu este chiar taramul covrigilor in coada dar in acelasi timp sa-mi dea exemple concrete ale lucrurilor bune, sa se mandreasca cu ceva anume, nu sa admiti ca tara ta e nepatata. E atat de usor sa te oftici ca idiotu, un impuls nationalist ce nu duce nicaieri, pur si simplu ti-a fost impregnat din frageda copilarie, asa ca spun wrong!!
Hai sa mergem la lupta din avantul dreptatii dar nu stim pentru ce luptam..kinky :)



2 comentarii:

  Catalina Alexandra Ion

26 iunie 2009 la 14:49

Da, sa nu care cumva sa vorbesti de urat natia americana aka "centrul universului" ca esti imediat incadrat in categoria "terrorist". Ei sunt invatati sa-si aduleze trecutul glorios, fara a fi insa constienti de erorile 'gigantesques' aduse lumii pana acum. Two thumbs up! Let's bring the mothafuckers to their real level.

  RipRideSchizo

3 iulie 2009 la 13:43

aleluia!!!! \m/