Hey you, out there in the cold...

Getting lonely, getting old...and so on..

Probabil e timpul pentru o schimbare de peisaj...cel putin asta imi dicteaza mecanismul..Ce te faci atunci cand incerci sa pastrezi aceeasi acuratete asupra vietii tale dar brusc ceva s-a fisurat ?..incerci sa-ti mentii echilibrul in continuare...chiar si atunci cand plasa a disparut ?
Nu, esti vandut ridicol unui alt negustor, negustorul timpului, clownului reincarnat...
Constiincios din fire bagi de seama eroarea..NU mai esti tu !!! Destinatia a luat sfarsit, e vremea sa renasti intr-o odioasa realitate, o panza pictata prea adanc, ce-ti invadeaza sinele in culori grotesti, o infectie inmuiata in prea mult ulei...o masinarie ce produce la infinit imagini pe placul haosului...blestemat intr-o pictura stearpa, de unde nu poti sa iesi pana ce nu ti-e stabilit un alt traseu....vierme aruncat in reguli, incapacitate de-a spune EU, doar eu...eu si propria nebunie, inchizi ochii si simti ca cineva vrea sa te traga de picioare, moment in care totul se opreste, mintea se elibereaza, e alb !!!! mesaje pana atunci ignorate prind forma..peretii capata elasticitate modelandu-te in mii si mii de stari, magie in stare pura, imponderabilitate...prins in alta dimensiune, departe de material..constati ca toate visele si dorintele ce-ti chinuie fiinta sunt zero...esti impins in bucla superioara....Nu-i asa ca-i bine ?? Fara masti....fara fasoane
Nu-i de mirare ca avem o viata nefericita...ne ocupam atat de rar de spirit...

Marionete intr-o lume cerebrala..

****EXtraordinar Soulfly, putin cam dezamgita, aceeasi poveste ca si la Judas...fiind fan ma astept la ceva WOW...dar nu pot sa ma plang, l-am vazut pe Cavalera :)

0 comentarii: