Carusel

Furtuna pe mare si pe uscat. Captiv in infinit, pumnalul a reusit sa-ti strapunga ultimul sunet spre luntrea asteptarii. Cum poate un costum sa te minta? Oglinda te mangaie in acceptare, iti ascunde cusatura ce a incetat sa mai doara, cele doua jumatati te-au sleit de puteri intr-o tortura primitiva. Sardonic si triumfator scapi din vizor creatura uscativa din umbra, strangularea incepe sa-si faca efectul, intunericul iti inunda trupul, fantomele trecutului te incolacesc pe masura ce "ea" capata dimensiuni monstruoase. Tacere, isi etaleaza protuberantele supurande prin miscari sigure si amenintatoare. Imobilizat in eter te priveste cu ura si pofta, iti atinge trupul trecut prin toate stadiile turbarii, cand brusc o mana batrana iti cuprinde gatul si-ti sopteste: "nu-ti fie teama de tine". E prima data cand te privesti cu adevarat, inchizi ochii si simti cum "ea" isi pierde materia, devine proiectia unui om mic in pragul nebuniei.

Picaturi de apa serpuiesc noua creatie. Ai ajuns la mal...

Lyrics

Beware and listen what i have to say
Splintered minds are opening your way
Seduction is coming in a bloody chariot
To destroy the word of normality

Psychotic germs revenge in all forms
Open skies have brought the final schism
The war of blind people strikes
Listen my friend..can you hear it ?

The land of flesh and bones stopped breathing
Come, come on a wing singing
The mirror of time reflects what it wants
Preach freedom of speech to abolish lost mouths

Decide what to pick or the bubble will crack
Start thinking, i'm your panic attack
Angels of death bring hope and salvation
You better deny this fuckin creation

Dust in the wind, it's time to pay
Broken pages, too much to say
Collective brains recking in pain
Broken pages, release us in vain


-II-


Whisper slowly the name of death
Loose power and fall in disgrace
Only losers have a better judgement
When you are born incomplete

Phantoms of the past stigmatize my sins
Horror images embrace my poor sleep
The reality portal controlls every thought
Slavery for life is what they taught

My sins are no longer available
Sew your mouth and ears
Now you look so incapable
Enough with slavery and tears

Mystic mind flies above
Children have their own voice
Fantasy stabs under my skin
Wake up from this dream

Invisible souls keep coming
The machinery of chaos creates only pain
Impassive steps are walking by
Dazzled, living in cages..

The loose, Part I

Apus, masinarii solare isi inceteaza activitatea, verdele imbibat in mov se prelinge pe lentila ochelarilor mei, imensul glob de sticla se preschimba intr-un borcan aruncat la capatul universului. Poate e timpul pentru o vizita subterana, barurile trebuie sa-si ingrijeasca multimea depresiva.

In incercarea de a-mi folosi worm/mobilul constat o eroare, nu-mi recunoaste amprenta dentara. Astfel sunt nevoit sa comand un picamar umanoid, probabil cea mai proasta idee pentru o seara deja ratata.. La putin timp sunt poftit politicos in capsula de protectie, de un a.i. incapabil sa/mi simta scarba produsa de corporatia solar-age. Introdus in capsula imi cantaresc intreaga zi, cum Erpona m-a dat afara din apartamentul din Burn york cu tot cu hainele depresurizate, chitara touch screen, lentilele apple, antichitati dobandite cu greu din anul de glorie 2050 (a inceput revolutia solara).

Ametit, incerc sa realizez cum am ajuns deja la al treilea pahar de whisky, teleportat n-am fost cu siguranta, drogat? dar totusi, de un robot? Nu-i cu putinta. Imi simt trasnpiratia rece cum imi curge siroaie pe obrazul neras de saptamani, devine din ce in ce mai tentant ca as putea sa-mi pierd mintile. Singur, fara serviciu de 2 luni, parasit, lipsit de vreun sprijin, asta daca nu ii pui la socoteala pe cei cu care imi m inec amarul ocazional. Poate ca o vacanta ar fi binevenita, din moment ce am pastrat cu greu un cont bancar pentru situatii de criza. O ultima evadare spre un final cu mine pe post de purcelus de lapte, dar nu cu un mar in gura, ci un pistol. Simt doi ochi negrii arzandu-mi privirea in gol, barmanul imi spune ca sunt ultimul client si ca este nevoit sa ma dea afara daca ma opun.

Nu-mi pasa de atentionare, ma aplec peste bar, iar intr-o incercare esuata de a atinge o sticla, ma trezesc de partea cealalta, la picioarele barmanului revoltat. Cu ultimele puteri ii spun: whisky la mine!!! In schimb mi se ofera gustul de polietilen combinat cu sange. Mi-e prea greu sa-mi misc capul de pe postasfaltul umed asa ca prefer sa adorm pe nesimtite. Calatorii nebanuite se petrec in mintea mea, colti gaunosi intr-un peeling neincetat, omuleti rosii alearga fantome cu bonete din unghii umane, caini cu trup de sobolani ling acadele uriase in forma de clowni. O rasucire alintata ma face constient de faptul ca dorm intr-un pat sinistru cu baldachin, intr-un asternut de matase rosu aprins, intr-o camera intunecata, cu un candelabru asemanator unei creaturi luminoase din adancurile marilor. Aventura lsdiana isi ia sfarsit cand doi ochi de un galben polenic imi zambesc cald, atat de familiar incat imaginea mamei s-a plasat pe locul doi. Cu miscari insesizabile se aseaza langa trupu-mi strain, divin de tacuta.

O voce impaciuitoare imi spune ca masa e gata si daca am nevoie la toaleta, aceasta este imediat la dreapta dupa iesirea din camera. Fara niciun interogatoriu, vreun dubiu firesc comunicarii cu un necunoscut, cu siguranta nu ma trezisem, desi imi trecea prin cap si scenariul psihopatei pregatita sa ma transeze. Stupid, dar pe cat se poate de naiv, mi-am deschis gura inclestata in incercarea unui semi speech inteligibil, insa un multumesc cu accent texan nu facea parte din plan..atunci am realizat ca sunt cat se poate de treaz, in situatii de panica vorbesc in dodii, monosilabic si cu accente de coada vacii…

Imediat dupa gafa incontrolabila, fiinta cu ochii galbeni, usor amuzata, ma ridica spre iesirea din camera. Precum un catelus urmarindu-si stapanul cobor scarile gigantice din chihlimbar, recent lustruite, uimit de interiorul fastuos, eclectic, unic de ceea ce vazusem pana atunci. O masa in forma de scoica isi etala platourile doldora de preparate artificiale, numai ca acestea nu se comparau cu obisnuitele alimente de pretutindeni, erau cat se poate de reale!!!

Ceea ce m-a infrigurat poate mai mult decat intalnirea cu fiinta cu ochii galbeni, acum transformati intr-un cenusiu cimentos. Cine avea puterea sa procure alimente disparute de mai bine de 50 de ani?

Inainte de evidenta intrebare..Cum este posibil? mi-a pulsat o amintire uitata in sertarele inadaptarii, cum eu la 15 ani, obsesiv imi provocam arsuri in zona pieptului, metri intregi de banda adeziva imi inconjurau trupul silfidic, singurul moment de satisfactie urmand sa fie smulgerea barbara a pielii sangerande, mutilata de flacarile pozelor mele. Ultima data cand am incercat acelasi experiment am ajuns mai mult mort pe o targa flotanta. Atunci mama si-a dat acordul pentru operatia mea de transformare, momentul in care n-a mai contat ca eram un monstru abia constient, o flegma blocata in niste pereti straini, nu, aveam sa devin barbat. Gandurile mi-au fost brusc intrerupte de o aparitie cutremuratoare…

To be continued

The unseen



Femeie, 23-25 de ani, pantaloni si trench negru, plete "miscatoare", se roteste in draci acompaniata de 2 prietene fantasmagorice, usor in ceata, nu-si da seama cine sunt cu adevarat din cauza rotirii neincetate, euforice, orgasmice, cand dintr-o data in partea stanga a peisajului postapocaliptic se intrevede un separeu la inaltime, ce-ti inspira iz de loja antica, de parca insesi entitatile ii supravegheau inevitabila oprire...hipnotic isi pierde dinamismul, simtindu-si trupul si suflul extaziate, de o potenta sardonica. Ametita, unduindu-si tatuajele letargic, isi simte chemarea, o noua misiune de indeplinit. Batrana de atatea experimente esuate spre un ideal notoriu ajunge spre separeul intunecat unde isi cutremura trupul istovit urmat de o fata plecata si niste maini scurse de atatea ace "eliberatoare"..Brutal, i se spune: "Esti terminata!", viata ti-a fost supta precum un lapte cu ciocolata de un pusti prescolar..O alungare simtita, dar necrezuta pana in gustul cuvintelor arzand din vocea barbatului purtator al samantei unui alt condamnat...De ce ea? De ce acum? Dupa o eruptie de vagin satisfacut, haotic in propria-i rotatie pamanteana.. Fara glas sau chip de razbunare, inutila se ridica! Prinsa in bucla nepasarii, inertiei irealului, durerii fara expresie isi stabileste destinatia...Club underground, greu perceptibila atmosfera din cauza emanatiei hormonale, frustrarii adolescentine transpuse in solo-uri de chitara sfasietoare. Imediat avea sa se intample memorabilul.

Elisabeth avea sa-si incerce mostenirea, legenda ce o bantuia de la inceputuri.



Din rarunchii unei plapande creaturi scuipata din universul neintelesilor se scurse "sangerarea"..
"I'm the rock 'n' roll queen!!!"
Tacere primordiala, nimeni nu ii contesta blestemata-i natura.. o mare de oameni ii priveau chipul uimiti de avida dorinta de crezare nu in ei, ci in ea..in vesnicile fantasme ce o bantuiau de la inceputuri, pe campiile incapabilitatii. Uimita de reactia produsa, inca neincrezatoare...intra in bar, unde banalul ii strabate epiderma mai adanc ca niciodata. Sleita, se conduce spre un dormitor, habitat integrat barului pentru o comunitate precara, inceata in societate, unde prezenta unor paturi suprapuse si transpiratiei la comun reprezinta siguranta. Intrarea in camera ii ofera metamorfoza spre invingerea unei sensibilitati canceroase. Dureros Elisabeth devine un Tim Roth (specia Made in Britain) ce odata intrat pe usa fatalitatii - un caine vagabond isi plimba coada spre impresionarea noului venit, spre o eventuala masa interminabila...
Noul Tim isi ademeneste prada prin gesturi mai mult decat umane, vrajind stupidul animal spre un pat suprapus, purtator al tuturor scursurilor umane. Rapid, precum un criminal in serie, incepe sa-si violeze compulsiv prada. Suprema zoofilie brutala, unde toate basmele se pierd in mizerie...



The FUCKIN end!!!!!!!!!!

Golem cuprins de negura legii

Ecouri prafuite de vreme imprastie mireasma unei noi ere, o era nenascuta, ce-si ghideaza ombilicul spre proprii sateliti ai divinului absurd. Infatisat prin ridurile fiecarui muritor, ingerul mortii isi trage escatologic pelerina zdrentuita, un negru celest marcheaza actul pervers, fiecare atom se simte violat, reciclat in pantecele sordide ale unei batrane eterne..
Fantome ce suiera disperat un raspuns din mormant, suflete devorate in fiece secunda plang iluzoriul final..Un ciclu nesperat continua pe aceeasi scena a vesnicilor damnati, o piesa blestemata. Bratele unei negrese manevreaza fatidic dramele ce vor urma, mii de papusele incapabile sa-si descoasa buzele isi simt cuvintele apasand chirurgical. Libertatea face loc minciunii, negrul nu e negru iar albul nu e alb, perceptii indoctrinate isi vor avea iarasi succesul..
Creatii inutile mustesc orbeste enoriasi pe cand lorzii nu-nceteaza prin a-si pudra celebra masca. Insasi teava mintii in plina ascensiune de a-si aduna cat mai multe lesuri va zabovi o clipa, insa regurgitatia nu apare..mecanismul primirii neconditionate a fost atat de bine inradacinat incat e prea tarziu pentru idealurile independentei..Acceptiunea unei natiuni de sclavi, unde lantul devine accesoriu si nu limitare. Ochiul mintii s-a pierdut in etate..

Dream on..

Vid


Cosmarurile devin realitate! Oricat de stiristic ar suna, temerile iti sfasie pana si cea mai neinsemnata urma de a iesi din putrefactie. Te inchizi in spatiul alb, sigur, pseudoretardoartistic, razi grotesc la bucuria unei pete de culoare, fecale datatoare de speranta. Nu realizezi propria intemnitare, e o placere morbida de a te vedea esuat, cand un strop de preocupare ti-ar schimba rationamentul deja impaienjenit..Las, pana si in vis esti fugarit, incapabil de un somn sanatos, psihicul deraiat iti transmite imagini malformate, nicidecum vreun paranormal ieftin, dar gandul te incita, brusc iti creste cocoasa neadaptatului, un igor avid de recunostinta geniului mult prea ocupat de propria persoana, si atunci recunosti ipostaza sclavului, umilului acceptat. Oglinda nu-ti reflecta realitatea, costumul pe care-l porti e doar o publicitate falsa pentru eventualele intalniri cu ceilalti purtatori de costume proaste. Recunoaste prietene ca piesa asta de teatru pe care o traiesti constant a prins miros. E timpul pentru o spalatura interioara, now or never, the world is still fucked up but screw it, you need yourself...

Oricat de bulversat mi-e paragraful de mai sus nu pot sa omit sfarsitul verii ce a adus cu el amintiri placute, locuri nemaiumblate, experiente de la magnifice la socante de-a dreptul...dar asta-i farmecul, s-o mai dai si-n bara :))) (kate knows:D
..simt o oarecare malancolie ce-mi ataca epiderma, pentru mine 'inghetarea' anului e atunci cand vara isi da ultima suflare, restul lunilor nu mai conteaza...s-a mai incheiat un ciclu si tu esti tot aici, intr-o mediocritate fainoasa..Ce-mi place poate cel mai mult e polaritatea secventelor ce-ti trec prin fata ochilor zi de zi..Atatea semne pe care nu le observam, niste ignoranti...fantasticul se petrece putin peste crestetul nostru, traim intr-o lume oarba, setata pe certitudini si materialisme.
Cat o sa mai rezistam? legea spre disiparea sufletului a fost emisa..

Dream on..




I ain’t quite a ready for walking..

Nervozitati acide si boceli stupide, cam asa arata o scurta descriere a unui complexat societal.

De la diversele aberatii sau mai degraba - "sa flatulam putin din gurita", extragem persoane ce "si-au ingrijit" de-a lungul anilor plantatii de papadie in loc de a incerca autostrada oportunitatilor..Hai sa spunem ca esti setat sa nu vezi mai mult decat propria ograda, dar macar taci din gura - Things your mama never taught you...
Continuam prin a descrie diversi umblatori si ajungem la ??? bingo! egocentristii!!!
Cred ca toata lumea s-a aflat in situatia in care respectivul nu se mai opreste din lins propria imagine pan ce nu mai ramane pic de "jeg". Problematic e atunci cand esti un bun ascultator, implicit tolerant, damn! nu le mai tace gura. Acum depinde de stare, fie ti-e lehamite si te gandesti la ale tale sau iei atitudine si le tai macaroana.
Urmatoarea categorie ma scoate din minti! Muierile care se victimizeaza si fac pe copilitele, cand de fapt sunt pline de - scuzati expresia "spume". Revin la memoria fiecaruia prin expresii in genul: - sunt o neajutorata, dar de fapt vreau sa fiu prima-n linie..STOP - se bat cap in cap. Cum spuneam, atat de firave si de blajine, ce-i mai amuzant, unii chiar musca momeala:))))))
Totusi si naivitatea are o limita..si se prinde omu de idealul abscons al personajului. People=shit & me - the smartest. Oh, so funny :), parca merge o punga de popcorn.
E de ajuns o plimbare si dai peste diverse(i)..Nu-i asa ca-i fascinant? Fauna bucuresteana ne incanta tot timpul ochii, dispusa sa ingretoseze si marginalizeze explemplarele cu pic de simt..
Sa domneasca haosul !!! sa macelarim tot ce ne sta in cale, era retardului nu e departe...( idiocracy) Hahah, asta mi-a amintit de ceva, la un moment dat aveam un clip pe youtube si tot primeam commenturi dezaprobatoare de la americani, da, recunosc pozele din el le cam terfeleau natiunea. Ceea ce n-am inteles, de ce sa te basici tu pentru greselile din sfera politica. De exemplu noi, n-avem nicio vina ca "liderii sunt de cacat", ok se ridica problema ca noi i-am votat. Dar cand din toate relele alegi raul cel mai mic stii clar ca nu te va astepta un viitor infloritor, sa nu mai punem problema ca suntem reprezentati de tigani. Asta nu ne face pe toti gandaci ce trebuie rapusi la prima vedere. Revenind la commenturile alea, dc n-a pus unul problema altfel. Sa recunoasca ca nu este chiar taramul covrigilor in coada dar in acelasi timp sa-mi dea exemple concrete ale lucrurilor bune, sa se mandreasca cu ceva anume, nu sa admiti ca tara ta e nepatata. E atat de usor sa te oftici ca idiotu, un impuls nationalist ce nu duce nicaieri, pur si simplu ti-a fost impregnat din frageda copilarie, asa ca spun wrong!!
Hai sa mergem la lupta din avantul dreptatii dar nu stim pentru ce luptam..kinky :)